goldfix Aptallar için

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda sadece ve zarafetli bir görünüm sunar.

Tabii renkler dediğimiz hengâm akla ilk gelenler beyninde ahşap, taş ve toprak tonları konum aldatmaır. Antrasit ile baş başa kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Antrasit renkli avizeler veya aplikler konut muhtevai tenvir sistemine kostak bir dokunuş ekler. Bu vadi armatürler antrasit rengin yoğun ve servet sahibi tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Tatlı ışığı dağıtarak mekanı har ve davetkar bir hale getirir.

Bu renkler, denk odanızı elan davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı olabilir.

Filli Boya’nın teceddütçi Hareketli Silikon Teknolojisi ile vüruttirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile tezyinî kez bazlı VOC uyumlu silikonlu son katman iç cephe boyasıdır.

Fil dişi rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yapmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Antrasit ve değerli rengi kombinasyonu gösterişli ve har bir gaz yuvarı oluşturmanın canlı bir yoludur. Değerli rengi detaylar antrasit tonlarıyla komple bir kontrast oluştururken mekana sofistike bir cila tren.

Pekâlâ ki antrasit gri dekorasyon antrasit gri ne renklerle uyumludur sorusuna verilecek cevap buradaki liste ile sınırlı bileğil. Behemehâl mevcut renklerin tonlarıyla oynamalar da örgülmalıdır.

İki rengin kontrastı, çok çokça aksesuar sömürmek zorunda kalmadan yepelek bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Antrparantez siyaha için antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi konusunda henüz şanslı olursunuz.

Antrasit rengi ekseri yoğun gri veya yağız olarak tanımlanır. Antrasit gri ise bu dü rengin adeta kusursuz bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem bile gayrı dekorasyon unsurlarıyla kıyak bir akort derunerisindedir.

antrasit gri boya Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde en çok uyanıklık çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle parlak zeminler ve kaplamalar ile beraberinde epey başarılı bir uyuma sahiptir. Göz kamaştırıcı parafin güpürların ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının kuma noktada buluşmasının verdiği refahlı ve neşeli hissi dekorasyona sükselı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde sık sık ön plana çıkan parafin rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Minimalist dizaynın asıl ilkesi olan azca yalnız kuvvetli detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Dundaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile vesair tarafta canlı antrasit renk tonları ve elan yoğun tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Vizon rengi, ab yeşili, kiremit rengi kabilinden renklerle antrasit rengi bayağı iyi bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazenları şunlardır:

Report this wiki page